Press "Enter" to skip to content

Vil du gerne finde en billig rejse til Madrid?

Guide til en god storbyferieVil du gerne finde en billig rejse til Madrid? Det er ikke ligefrem den nemmeste opgave, men hvis du læser med her, så kan du blive lidt klogere på, hvordan det kan lade sig gøre.

Helt grundlægende består en rejse af to elementer: transport og overnatning. Og skal du finde en billig rejse, skal du altså finde ud af, hvordan du får de to ting billigst muligt.

Transport

Afstanden til destinationen har naturligvis en del at sige i forhold til prisen. Det er da også en del af årsagen til, at flybilletterne til London og Berlin er billigere end til Rom og Madrid. Men det forklarer bare ikke hvorfor, at du kan komme væsentlig billigere til Barcelona end Madrid.

Her spiller en anden faktor nemlig ind: konkurrencen. For er der stor konkurrence på ruten, så er en måde at få kunder på at sætte prisen ned. Og det er netop derfor, at du kan komme forholdsvis billigt til Barcelona sammenlignet med Madrid.

Du behøver dog ikke give helt op. For måden at få de billige flybilletter på, er ved at være fleksibel i forhold til afrejsetidspunkt og afrejsedag. Kan du rejse på et skævt tidspunkt (f.eks. tidlig om morgenen eller sent om aftenen), kan du ofte få billigere billetter. Og det samme er tilfældet hvis du rejser en anden ugedag end alle de andre.

Overnatning

Når det kommer til overnatning er det lidt mere simpelt. Her skal du bare finde en god hotelsøgemaskine og så gå på jagt efter de gode tilbud. Som regel har en af hotelkæderne et godt kampagnetilbud – og det gælder så bare om for dig at finde det.

Samtidig spiller sæsonen også ind. Så kan du rejse udenfor højsæsonen, så kan du også ofte få hotelværelser til en langt billigere pris.