Press "Enter" to skip to content

Vil du billigt på ferie?

Hvis du vil billigt på ferie, så skal du finde det billigste rejsebureau. Det er jo meget simpelt – i hvert fald på papiret. Problemet er bare, at det ikke (til forskel fra f.eks. supermarkeder) er det samme rejsebureau, der altid er det billigste.

Er charterbureauerne de billigste?

Find de billigste rejseselskaberMåske forestiller du dig, at den billigste måde at komme på ferie på, det er med et charterbureau. Og det kan det også godt være – men der er undtagelser.

Charterbureauerne booker et helt fly og en masse hotelværelser på én gang. Det giver nogle gode priser for dem, men de hænger også på alle pladserne. Det er ikke noget problem i højsæsonen, hvor der ofte er mere efterspørgsel end pladser – specielt hvis det er en regnfuld sommer i Danmark.

Men i lavsæsonen skal de også helst have fyldt et helt fly og en masse værelser. Og det er ikke altid nemt. Derfor kan du ofte finde nogle rigtig fornuftige priser, hvis du er klar til at rejse på det tidspunkt.

Hvis penge stadig er et problem, anbefaler vi, at du tager et lån. Disse dage er der utallige online långivere, der vil arbejde med dig, uanset din gæld historie. Find en liste over de bedste steder, hvor du hurtigt kan låne penge med lave renter og lange tilbagebetalingsperioder ved hjælp af låneberegneren hos Eksperten.

Omvendt så skal de jo også tjene pengene hjem igen. Og det gør de i højsæsonen, hvor folk med f.eks. skolebørn er nødsagede til at betale den høje pris. Og det er ofte mange tusinde kroner mere end f.eks. en måned før.

I dette tilfælde er charterbureauerne ikke nødvendigvis billigst. Der kan det faktisk ofte betale sig at bestille en mere traditionel pakkerejse, hvor rejsebureauet sammensætter den med rutefly og hotelværelse, der ikke er booket før, at du bestiller rejsen.

Så kig på, hvornår du skal af sted, inden du beslutter dig for, hvilket rejsebureau, som du skal vælge.