Press "Enter" to skip to content

RKI og charterferie kan lade sig gøre

Måske går du lige nu og drømmer dig væk på en dejlig sommerferie til sommer. Det er der i hvert fald mange mennesker, som gør. Og derfor er januar også en populær måned for bestilling af charterrejser.

Hvis tiden er januar, og du mangler penge, kan du overveje at låne penge online. Du kan sammenligne de bedste banker at låne penge fra. Eksperten er en gratis service, du kan bruge til at finde hurtige lån, billån, realkreditlån og meget mere i Danmark.

Det betyder også, at hvis du gerne vil have fingrene i de bedste hoteller, så er det nu, at du skal slå til.

Har julen været lidt hård ved økonomien, kan det være et problem. Og så kan du jo overveje et hurtigt lån – som du betaler tilbage i løbet af kort tid.

For de fleste mennesker er det ikke noget problem. Men hvis du er registreret i RKI, så er det ikke helt så nemt.

Heldigvis for dig er der stadig låneudbydere, som reklamerer med at låne penge hvor RKI ingen hindring er.

Men lad mig slå fast med det samme, at det ikke er helt så nemt, som du lyder. For du kan ikke bare ansøge på normal vis via din computer eller mobiltelefon – og så få lånet i løbet af få minutter.

Normalt skal du igennem et helt andet nåleøje, hvor din situation bliver vurderet nøje. Hvad er f.eks. grunden til, at du står i RKI? Har du været uheldig at gå ned med dit firma? Eller har du bare båret dig meget uansvarligt ad?

Hvis du så får lånet, kan du forvente at betale en høj rente – da låneudbyderen tager en ret stor risiko ved at give dig lånet.

Så i den sidste ende er det relevant at overveje, om du rent faktisk behøver at komme på den charterferie. Eller om du hellere skulle bruge dine penge på at få betalt tilbage på dine lån – i stedet for at optage nye.