Press "Enter" to skip to content

Når regnskoven kun er et par kilometer væk 

Hvad nu hvis regnskoven ikke var så langt væk, som du troede. Hvad nu hvis, du kunne hoppe ind i din bil, med din gamle moster eller dine larmende unger og blot køre nogle kilometer før du var fremme ved en regnskov. Kunne det være bare lidt spændende?

Kunne dette være noget, som du nok alligevel ville lokke familien med på? Kunne det være noget som du ville turde, hvis muligheden bød sig? Hell Yes! Vi taler selvfølgelig om Randers. Altså byen Randes i midtjylland, som ikke er kendt for at være andet end en by ikke så langt fra Århus. Men nu er den kendt for noget andet.

Det hedder Randers Regnskov og hvis du vil være opdateret på Randers så læs videre her eller følge med i dine lokale nyheder.

Regnen ser du nok ikke men skoven kan du opleve

Du ser nok ikke regnen. Du oplever nok ikke dryppene. Du fornemmer nok ikke den udenlandske stemning. Du bliver nok ikke bange. Du frygter nok ikke for dit liv. Du fortryder nok ikke turen. Du løber nok ikke skrigene bort. Fordi du er bare i Randers Regnskov.

Her er sikkert. Her er roligt. Her er en promille af det du ville opleve i en rigtig regnskov, du ved det godt, men det gør ikke noget. Fordi dette er dit lille eventyr med din familie. Og du har i virkeligheden ikke brug for at blive bange, holde et trøstende barn i dine arme, give den gamle tante hjertemassage på grund af angst.

Du vil egentligt bare gerne hygge dig stille og roligt. Og det kan du gøre her. Helt stille og roligt.

Fugt, lugt og dryp

Men lidt autentisk bliver det da. Du vil i Randers Regnskov opleve den varme temperatur. Den fugtige luft. De underlige lyde. De specielle dyr. Og deres underfundige måde at leve livet på. Gemt væk under træ og blade. Rullet sammen under sand og vand.

På spring bagved grene og buske. Så lidt eventyr vil du opleve sammen med dit selskab. Du vil på et tidspunkt tørre dig i ansigtet, lidt febrilsk og føle dig lidt fjollet bagefter.

For hvad var det, du lige pludselig mærkede. Du vil på et tidspunkt blive forskrækket, for hvad var det for en bevægelse du anede. Du vil lige pludselig stoppe op. For du synes, at noget så lidt mærkeligt ud. Velkommen til Randers Regnskov. Her er fugt, lugt og dryp.