Press "Enter" to skip to content

Derfor er der mange som rejser til Dubai

Derfor rejser de til DubaiIndenfor de seneste år er der flere om flere som rejser til Dubai. Og det er da heller ikke uden grund, for byen har rigtig meget at byde på – ligegyldigt hvilken form for ferie, som du søger.

I flyvetid er det meget rimeligt at sammenligne Dubai med f.eks. Egypten og De Kanarisk Øer. Alle tre steder er det muligt at komme til direkte fra København, og faktisk tager det kun godt en time mere at komme til Dubai end til de to andre steder.

Men her hører sammenligningen så også op, for mens Egypten og De Kanariske Øer kan byde på strande – og ikke meget andet, så har Dubai også masser af andre, spændende ting at byde på.

Det er derfor oplagt at vælge Dubai som et alternativ, hvis du skal på solferie om vinteren. Byen har fine strande. Nogle af dem er offentligt (og i visse tilfælde gratis), mens andre er private. Vælger du et strandhotel, kan du være næsten sikker på, at det har privat strand.

Alt det andet

Men det som skiller Dubai ud fra de andre steder er, at du kan opleve en masse. For Dubai er også en storby – med alle de fordele, som det giver.

Her finder du en række spændende seværdigheder som f.eks. verdens højeste bygning Burj Khalifa og det gamle, arabiske kvarter Deira.

Der er også super shopping med Dubai Mall som hovedattraktion. Intet mindre end 1200 butikker byder shopping centret på.

Så skal du på solferie til vinter, er Dubai helt sikkert et oplagt valg, som du bør overveje.